Home - Diensten - Brandbeveiliging - Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties

Platvoet Beveiligingssystemen is een KIWA NCP Erkend Branddetectiebedrijf dat systemen voor branddetectie ontwerpt, levert en installeert.

Een brandmeldinstallatie (BMI) meldt zo snel mogelijk waar er in een gebouw brand is. Het stuurt andere brandbeveiligingsinstallaties aan, zoals ontruimingsalarmsystemen, liften of blusinstallaties. Hoe sneller een brand bekend is, hoe meer tijd er is om iedereen in veiligheid te brengen en brandschade te beperken.

Platvoet kan bij oplevering en na het door ons uitgevoerde onderhoud van uw brandmeldinstallatie een certificaat afgegeven. Met dit certificaat kunt u aantonen dat uw brandmeldinstallatie voldoet aan de eisen die de overheid of verzekeraar stelt.

Bedrijven die verplicht zijn een brandmeldinstallatie in het gebouw aan te leggen, dienen er ook voor te zorgen dat er een de beheerder brandmeldinstallatie is. Wij verzorgen hiervoor een ééndaagse cursus, maar de maandelijkse uit te voeren werkzaamheden, kunnen ook door Platvoet Beveiligingssystemen worden uitgevoerd.

Brandmeldinstallaties

Onze specialisten staan voor u klaar. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Neem contact met ons op

Veiligheidskenners