Home - Over Platvoet

Platvoet

Platvoet

Over ons

Op 1 januari 1984 hebben Henk en Betty Platvoet het bedrijf Platvoet Beveiligingssystemen opgericht. Henk had een technische achtergrond door zijn werk bij KPN en als leraar elektrotechniek en Betty ruime ervaring in de administratie. Eerst vanuit huis voor een aantal uren in de week, later een kantoor aan huis. In maart 1994 betrok Platvoet Beveiligingssystemen het zelf gebouwde pand aan de Kleibultweg 6 te Oldenzaal. Sinds 2009 bestaat de directie uit eigenaren Boudewijn Platvoet en Robert-Jan Nijhuis. Zij verhuisden in 2015 het bedrijf naar de Lübeckstraat 12.

Tot 2000 richtte Platvoet zich met name op de inbraakbeveiliging, maar daarna nam de brandbeveiliging een steeds groter deel van de werkzaamheden in beslag. Naast het plaatsen van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camera’s, video intercomsystemen, toegangscontrole, noodverlichting en blusmiddelen, verzorgt Platvoet Beveiligingssystemen ook de onderhouds- en meldkamercontracten. Het onderhoud wordt door eigen monteurs uitgevoerd, wat betreft de meldkamer werkt Platvoet samen met Alert Services in Geldrop en SMC in Tiel. 

Platvoet is lid van Security Business Group, een samenwerkingsverband in heel Nederland. Door de landelijke dekking van de Security Business Group kunnen wij overal binnen 24 uur onze service verlenen. De Security Business Group bestaat uit  Borg- en door Techniek Nederland erkende installateurs en opereert in heel het land.

Platvoet Beveiligingssystemen hecht veel waarde aan normen en voorschriften, vandaar dat wij op verschillende gebieden gecertificeerd zijn. Door het KIWA NCP, hèt certificatie-instituut in Nederland voor veiligheid en beveiliging, zijn wij gecertificeerd bevonden als beveiligingsbedrijf, branddetectiebedrijf, PvE-opsteller en onderhoudsbedrijf REOB.

Ook kunt u bij ons de opleidingen BHV (bedrijfshulpverlening), Beheerder Brandmeldinstallatie, AED & Reanimatie en VCA volgen. Deze cursussen geven wij bij Platvoet Opleidingen aan de Kleibultweg 6 te Oldenzaal of bij u op locatie.   

Bij Platvoet werken we momenteel samen met 40 collega’s.